vizit

A vizit, eredetileg egészségügyi rémtörténetekkel indult, melyeket egy szörnyű, ám rendkívül tanulságos élményekben bővelkedő több esztendős vesszőfutás indukált. Immár a gyógyulás rögös útján járva, úgy döntöttem életem egyéb vonatkozásaiban szerzett tapasztalataimat is megosztom olvasóimmal.

Levélküldés

Küldje el Ön is megpróbáltatásairól szóló történetét a

vizit.blog@gmail.com

címre!

Címkék

2009.12.24. 21:00 kanossza

Év végi jókívánság

Tisztelt Olvasók!

Arra gondoltam, hogy a Téli Napforduló, a Karácsony és a közelgő Új Esztendő alkalmából, a mai napra időzítem jókívánságaimat.

Illőnek érzem, hogy mindenek előtt, a köszönetnyilvánítással kezdjem ünnepi bejegyzésem.

 


Köszönöm

- a Gondviselőnek, hogy még itt lehetek, beteljesíthetem küldetésemet és lehetőségeimhez mérten reményt adhatok az elkeseredetteknek;

- az egészségügyet hivatásuknak tekintő orvosoknak, ápolóknak, hogy a gyakorta vállalhatatlan körülmények dacára is helyt állnak a mindennapokban;

- az olvasóknak, hogy időt szentelnek a blogban közzétett, olykor felemelő, olykor rendkívül elkeserítő, de sohasem tanulság nélküli történetek elolvasásának;

- a kárvallottaknak, hogy engedve felhívásomnak eljuttatják hozzám drámai történeteiket, melyekből mindannyian okulhatunk;

- a kommentelőknek, akik folyamatos inspirációt nyújtanak hozzászólásaikkal;

- anyámnak, páromnak, rokonaimnak, barátaimnak és kedves ismerőseimnek, mert az ő támogatásuk nélkül ma bizonyosan nem készülhetne el ez a bejegyzés.
 
Mindannyiuknak kívánom, töltekezzenek fel temérdek pozitív energiával és egyetlen nap se feledkezzenek meg arról, hogy némi mézet csepegtessenek ebbe fékevesztetten keserű világba!

Spirituális feltöltődés gyanánt ajánlom a www.myspace.com/actus oldal zenelejátszójában található felvételeket.

Baráti üdvözlettel,

Kanossza

 

7 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://vizit.blog.hu/api/trackback/id/tr971621433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelevéz 2009.12.25. 09:14:49

Köszönet a jókívánságokért!
Vigyázz magadra, meg a szeretteidre, és őrizd a békét és a fényt, ami belőled sugárzik!

Szumóné 2009.12.25. 13:44:45

Kedves Kanossza!

Békés karácsonyt kívánok Neked és Szeretteidnek, továbbá mielőbbi teljes felgyógyulást! Legyen elég időd és energiád jövőre is ahhoz, hogy rendbe tedd magad körül a dolgokat és mielőbb megoszd velünk a kanossziádák további folytatását.

Minden jót kívánok!

theresa 2009.12.25. 16:07:30

Áldott, békés karácsonyt, erőt, gyógyulást kívánok az új esztendőre!

eso 2009.12.27. 02:14:39

Én sem tudok egyebet kívánni, mint az előttem szólók: Boldog Ünnepeket és mielőbbi felépülést. És sok bejegyzést az új esztendőben. ;)

Skatya 2009.12.27. 15:26:44

Boldog Újévet és sok-sok kitartást kívánok.
Szeretettel várom a folytatást!

Borcsika 2009.12.28. 15:00:17

Kedves Kanossza! Nem kyvánom felfedni kilétem, ezért csak annyit mondhatok, NAGYON BOLDOG, BÉKÉS, ÁLDOTT ÚJ ESZTEDŐT KIVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!
Nem mondom meg, hogy ki vagyok, de hidd el, szívből jön :-DDD

szubjektiv 2010.01.05. 20:58:59

Minden jót néked Kanossza az új esztendőre!
Várom a történet folytatását, remélve, hogy örömteli dolgokról számolsz majd be.
süti beállítások módosítása